Leuk dat je meer wilt weten over Noa en Lily’s Cottage hondentrimsalon!

Mijn naam is Rosanne en ik ben gediplomeerd trimster en de trotse eigenaresse van hondentrimsalon Noa en Lily’s Cottage in Rotterdam, vlakbij Barendrecht en Rhoon. Mijn liefde voor dieren en dan vooral voor honden is er altijd al geweest, mijn vak als hondentrimster oefen ik dan ook met heel erg veel liefde, creativiteit en plezier uit. trimsalon rotterdam barendrecht rhoon poedel en labradoodle

Naast de liefde voor mijn vak en de liefde voor dieren ben ik gek op thee, schilder en teken ik graag en hou ik erg van een gezellige cottage achtige en brocante stijl. Dit is vast ook een beetje terug te zien in de Trimsalon!

In hondentrimsalon Noa en Lily’s Cottage staat de liefde voor ‘onze’ hondenkinderen dan ook altijd voorop! Wanneer ik mijn hondenkindjes Noa en Lily’s ergens breng wil ik ook dat ze met alle liefde worden ontvangen en dat ik ze met een gerust hart even kan achterlaten.

Ik doe dan ook mijn best om van Noa en Lily’s Cottage elke dag weer een fijne en liefdevolle plek te maken voor de hondjes die komen voor een trimbeurt of wasbeurt.

trimsalon voor poedels en labradoodlesNoa en Lily

Noa en Lily’s Cottage is vernoemd naar mijn 2 lieve hondjes Noa en Lily. Ze zullen ook vaak te vinden zijn bij mij in de trimsalon om mij en de hondjes die komen voor een trimbeurt gezelschap te houden. Sinds kort woont ook kleine Elfie bij ons. Elfie is een super lieve kleine toypoedel foto’s volgen binnenkort!

Ik hoop je graag een keer te verwelkomen in trimsalon!